Racionalista Párt

Támogasd

2016. december 12. 13:31 - Tomanovics Gergely

Ha egyetértesz a Racionalista Párt célkitűzéseivel, és esetleg támogatnád is azokat, nagyon hálásak lennénk. 

Készül egy nagyszabású projektünk, a KADAVIS (Kick-Ass Data Visualization System, szabad fordításban: überfa**a adatvizualizációs rendszer) amit a Közösségi Közszolgálati Média legfontosabb zászlóshajójának szánunk. Ez egy önkéntes munkával készülő saját fejlesztésű animációs eszköz, amely száraz tényeket és számokat lesz képes könnyen befogadható 3D-animációvá varázsolni néhány kattintással, a https://www.patreon.com/KADAVIS oldalon többet is megtudhatsz róla, és amennyiben látsz benne fantáziát, támogathatod is biztonságos PayPal fizetéssel.

Új: támogass kriptovalutával!

Bitcoin: 38TaRHfDYbhAXn7Kqzgek6nUxeX3uzywmT

Ethereum: 0x8DEc98bB43a72787be650Ca7D3266B5D4e01082c

Litecoin: MFQhg9XPhuAUtxjXyFWfkmVNXsk1e8s8xj

Ha már egy ideje érdekel a BitCoin-téma, de még sosem próbáltad: a Coinbase-t ajánljuk figyelmedbe, ahol (amennyiben 100 dollár értékben vásárolsz) te is kapsz és mi is kapunk 10-10 dollár értékben BitCoint ajándékba. Regisztráció link: https://www.coinbase.com/join/5a2bdbe3e7d22102ab7c500f

bitcoin-homeless-man.jpg

A pénznél viszont sokkal fontosabb a józan ész, ami szerencsére ingyen van, és a Racionalista Pártnak ebből kell minél több :) Szóval beszélj rólunk és velünk, mondd el a kritikáidat és észrevételeidet, ha pedig kedvet érzel magadban tevékenyen is részt venni a párt nehéz, ám nemes célokat szolgáló munkájában, az a legtöbb, amit adhatsz. Az alapelvek megfogalmazása után szeretnénk belecsapni a lecsóba: ehhez szükség lesz aktivistákra, kreatív alkotókra, az ország bajaira rálátó szakemberekre (tanárok, orvosok, stb) és az ország minden pontjáról mindenkire, aki változást szeretne.

Egyelőre különböző tematikus Facebook-csoportokban szerveződünk, ezek a "csatlakozz" link alatt találhatók. Később persze személyes gyűlésekre és szervezett eseményekre is sor kerül, de folyamatosan törekszünk a költséghatékony működésre, és amikor csak lehet, már meglévő, korszerű infrastruktúrákat használunk. Iroda- és székházbérlés egyelőre teljesen felesleges lenne.

Persze a pénz mindig jól jön, lenne mire hasznosan költeni, úgyhogy aki személyesen nem tud segíteni, de adakozna, nem fogjuk visszautasítani. A MagNet banknál vezetett, külön a Racionalista Párt céljára létrehozott 16200216-17086103 számú bankszámlára utalással vagy bankfióki készpénzbefizetéssel (kedvezményezett: Tomanovics Gergely, a közleményben tüntesd fel kérlek a "Racionalista Párt" nevet) vagy PayPal-en erre a linkre kattintva tudod támogatni a Racionalista Pártot, míg be nem jegyezzük pártként.

(Egyelőre nem szeretnénk ezzel bajlódni, mert egyébként sem az a célunk, hogy a parlamentbe jussunk, hanem csak az, hogy egy kicsit rendet tegyünk a fejekben)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://racionalistapart.blog.hu/api/trackback/id/tr7612042719
süti beállítások módosítása